Parkeren

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

De dichtstbijzijnde parkeerterreinen zijn Jaarbeurs P1 t/m P5. In het centrum van Utrecht zijn er ook parkeerterreinen die P1 etc. genummeerd zijn. Let daarom goed op dat u de borden Jaarbeurs P1 t/m P5 volgt. Afhankelijk van de evenementen in de Jaarbeurshallen, is er ruime parkeergelegenheid. Echter wanneer een groot evenement plaatsvindt kan het druk zijn op de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen. Bent u slecht ter been, kom dan tijdig naar het Beatrix Theater, of laat u afzetten voor het theater. U kunt hier niet (kort) parkeren, maar wel iemand laten uitstappen. Alle evenementen in de Jaarbeurshallen kunt u hier vinden.  De parkeergarage aan het Jaarbeursplein is gesloten.

Uitrijkaarten zijn zowel verkrijgbaar bij de Theaterkassa als de Theatershop van het Beatrix Theater Utrecht (zolang de voorraad strekt).

Dagkaarten:
€ 12,- Parkeerterreinen Jaarbeurs Utrecht P1 t/m P5. Afhankelijk van hoe lang u parkeert kan dit voordelig zijn. Wij adviseren u ter plaatse te vragen naar de geldende parkeertarieven.

Aanvullende informatie
Parkeerterrein Jaarbeurs Utrecht (P1 t/m P5)
Meer informatie (hier kunt u ook een plattegrond bekijken)

Door bouwwerkzaamheden in en om Utrecht, moet u rekening houden met een langere tijd om uw auto te parkeren.