Racoon – All In Good Time

website-vierkant

Maandag 14 maart 2016 | 20:00 uur

Naar aanleiding van het onlangs verschenen album ‘All In Good Time’, trekt de band met een gelijknamige theatertour door Nederland.
Racoon laat zich door niets of niemand opjagen als ze bezig is met een nieuwe plaat, vandaar de titel van het album. “Het komt zoals het komt”, zegt zanger Bart van der Weide: “All in good time”.

Het nieuwe album, de opvolger van ‘Liverpool Rain’ uit 2011 en alweer het zesde studio-album van de Zeeuwse formatie, werd onder andere opgenomen in de Abbey Road Studio, opnieuw met producer Wouter van Belle. “Er zitten allerlei extra lagen in deze nummers, maar het blijft integer en Racoon. We zien het als een volgende stap op weg naar het perfecte popliedje.”,aldus Bart van der Weide.

Openingstrack ‘Shoes Of Lightning’ kennen we als de song waarmee Racoon vorig jaar de Serious Request campagne van 3FM ondersteunde, en de eerste nieuwe single “Brick By Brick” was ook meteen een voltreffer. Maar naast de nieuwere hits maakt Racoon tijdens deze theatertour uiteraard ook ruimte voor klassiekers als ‘Love You More’, ‘No Mercy’ en ‘Oceaan’. Ze zal dat doen in een speciale intieme setting op maat van het theater. Bereid je alvast voor op een onvergetelijke avond.